Yayaya çarpan minibüs şoförü 2 gün tutuklu kalacak

Yayaya çarpan minibüs şoförü 2 gün tutuklu kalacak
  • KKTC
  • 29 Temmuz 2026 14:10
  • A+
    A-
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ

Lefkoşa’da yayaya çarparak ağır yaralanmasına neden olduğu gerekçesiyle tutuklanan F.C.D. mahkemeye çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren polis memuru Ercan Ateş olayla ilgili bulguları aktardı.

Polis, 28 Temmuz 2026 tarihinde saat 18.00 sıralarında Lefkoşa’da Atatürk Caddesi üzerinde zanlının yönetimindeki yolcu minibüsü ile doğu istikametine doğru seyrettiği sırada, İhsan Güven Sokak kavşağına yaklaştığında dikkatsizliği sonucu, o esnada yolu güney istikametinden kuzey istikametine doğru yaya olarak geçmeye çalışan M.Y.‘ye çarptığını söyledi.

REKLAM ALANI

Polis, ağır şekilde yaralanan yayanın kaldırıldığı Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde yapılan tedavisinin ardından müşahede altına alındığını, zanlının ise tutuklandığını kaydetti.

Polis, soruşturmanın yeni başladığını, alınacak ifadeler ve incelenmesi gereken kamera görüntüleri olduğunu belirterek 2 gün ek tutukluluk talep etti.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Şevket Gazi, zanlının 2 gün süreyle tutuklu kalmasına emir verdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ