Üç yıllık hesapta eksik sayfa: Amcaoğlu’nun yokluğu siyasi kulisleri hareketlendirdi

Başbakan Ünal Üstel başkanlığındaki hükümetin görevdeki üçüncü yılına ilişkin düzenlediği “Halka Hizmet Yolunda Üç Yıl” başlıklı basın toplantısına, Ekonomi Bakanı Olgun Amcaoğlu’nun katılmaması dikkat çekti.
Başbakan Üstel’in hükümet icraatlarını anlattığı ve basın mensuplarının sorularını yanıtladığı toplantıda, özellikle ekonomi gibi kritik konuların muhatabının salonda olmaması gözlerden kaçmadı. Amcaoğlu’nun toplantıya neden katılmadığına ilişkin ise ne kendisinden ne de bakanlıktan bir açıklama yapıldı.
Toplumun gündeminde en ön sırada yer alan başlığın ekonomi olduğu bir dönemde, ilgili bakanın bu toplantıda bulunmaması mazereti her ne olursa olsun siyasi kulislerde geniş yankı uyandırdı.
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI
BİR YORUM YAZ