SÜTEK YK Başkanı Özdeğirmenci: Süt üreticisi ana gibidir, saygı duymalıyız

SÜTEK YK Başkanı Özdeğirmenci: Süt üreticisi ana gibidir, saygı duymalıyız
  • KKTC
  • 21 Temmuz 2025 16:12
  • A+
    A-
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ

SÜTEK Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Durdu Özdeğirmenci, sektörle ilgili dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

Kırk iki yıllık meslek hayatını özetleyen Özdeğirmenci, süt üreticisinin önemine dikkat çekerek, “Süt üreticisi ana gibidir, saygı duymalıyız ve hakkını vermeliyiz” ifadelerini kullandı.

Özdeğirmenci, meslek hayatına 1977–78–79 yıllarında yoğurt, hellim ve talar peyniri üretimiyle başladığını belirterek, üretim yerinin küçük olması nedeniyle yoğurtçuluğu seçtiğini ve 40 yıl boyunca bu işi yaptığını aktardı. Tecrübelerini paylaşan Özdeğirmenci, hayvancılık sektöründe özellikle süt üreticisinin annelik kavramına benzer bir konumda olduğunu vurguladı.

REKLAM ALANI

“SÜT ÜRETİCİSİ FEDAKÂRDIR”

“Süt üreticisi anadır” diyen Özdeğirmenci, üreticilerin uykusuz, yorgun, fedakâr ve cefakâr olduğunu belirtti. Dünyanın neresinde olursa olsun süt üreticisinin büyük bir değer olduğunu söyleyen Özdeğirmenci, “Saygı duymalıyız, hakkını vermeliyiz” dedi.

“ÜRETİCİYLE ÜRETİM AYRILMAZ BİR BÜTÜNDÜR”

İmalatın evlat, üreticinin ana gibi olduğunu belirten Özdeğirmenci, “Ana ve evlat ayrılmaz, büyük bir ailedir” ifadesini kullandı. Değerlerin kaybedilmemesi gerektiğini belirten Özdeğirmenci, “Değerlerimize sahip çıkalım” çağrısında bulundu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ