Murat Girgen’den Limasol’daki yangın mağdurlarına çağrı: Evleri gibi gelsinler

Murat Girgen’den Limasol’daki yangın mağdurlarına çağrı: Evleri gibi gelsinler
  • KKTC
  • 25 Temmuz 2025 15:17
  • A+
    A-
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ

Limasol’da çıkan büyük yangının ardından evsiz kalan ailelere yardım eli uzandı. Girne’de faaliyet gösteren Archway Restoran’ın direktörü Murat Girgen, yangında evlerini kaybeden beş aileyi otelinde misafir etmeye hazır olduğunu duyurdu.

Sosyal medya üzerinden yaptığı çağrıda “Acımız da sevincimiz de ortak olmalı, yurdumuz ortak…” ifadelerini kullanan Girgen, yardım kampanyalarını organize edenlere de seslenerek teklifinin iletilmesini istedi.

“Ben Limasollu değilim, Girneliyim ama bize ailemiz, bu ülkenin hepsini sevmeyi öğretti” diyen Girgen, otelinin orijinal tapulu olduğunu vurgulayarak, “Ganimet değil, öyle gurur da yapmasınlar, gönül rahatlığıyla gelsinler. Evleri gibi…” sözleriyle kapılarını açtı.

REKLAM ALANI

Girgen’in bu çağrısı, sosyal medyada kısa sürede geniş yankı buldu.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ