Muhaceret Dairesi 2 aydır müdürsüz!

Muhaceret Dairesi 2 aydır müdürsüz!

CTP Milletvekili Devrim Barçın, İçişleri Bakanlığı’nın Muhaceret Dairesi Müdürü’nü 22 Ocak 2025 tarihinde herhangi bir gerekçe göstermeden görevden aldığını ve aradan geçen iki aya rağmen hala yeni bir atama yapılmadığını belirterek durumu sert sözlerle eleştirdi.

Barçın, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Muhaceret Dairesi gibi kritik bir birimin müdürsüz yönetilmesinin büyük bir sorun olduğunu vurguladı. Mevcut durumda, birçok işlemin yasaya aykırı görevlendirmelerle yürütüldüğünü belirten Barçın, yetkililerin sürece dair kamuoyuna herhangi bir açıklama yapmamasını da eleştirdi.

Barçın açıklamasında, “Ülke için çok önemli bir daire olan Muhaceret Dairesi’nde 2 aydır müdür olmadan işler ‘yürütüldüğüne’ göre, insan ister istemez ‘teşkilat yasasından müdür kadrosunu mu kaldırsak’ diye düşünmüyor değil!” ifadelerini kullanarak, hükümetin bu konudaki tutumuna tepki gösterdi. 

Sosyal Medyada Paylaş
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ