Meclis Başkanı Öztürkler kürsüden oturuma katılmayanları açıkladı!

Meclis Başkanı Öztürkler kürsüden oturuma katılmayanları açıkladı!
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ

Cumhuriyet Meclisi Genel Kurulu, salt çoğunluk olan 26’ya ulaşamadığından dolayı ilk denemesinde oturuma 15 dakika ara vermişti.

Ziya Öztürkler Meclis’te bir ilke imza atarak, Meclis kürsüsünden oturuma katılmayanları açıkladı.

Öztürkler, Erhan Arıklı, Talip Atalay, Yasemin Öztürkler, Resmiye Canaltay ve Ali Pilli‘nin oturuma katılmadığını söyledi.

REKLAM ALANI

Cumhuriyet Meclisi Genel Kurulu ikinci denemesinde de nisabı sağlayamadı. Toplantı 24 saat sonraya ertelendi.

Genel Kurul gündeminde Güvenlik Kamu Görevlileri (Değişiklik) Yasa Tasarısı, Kamu Çalışanlarının Aylık (Maaş-Ücret) ve Diğer Ödeneklerinin Düzenlenmesi (Değişiklik) Yasa Tasarısı, Vefat Edenlerin Beyan Edilmeyen Gelirleri ile Vefat ile Devreden Malların Vergilendirilmesi (Değişiklik) Yasa Tasarısı ve Ekonomi, Maliye, Bütçe ve Plan Komitesi’nin tasarılara ilişkin raporları bulunuyordu.

Gündemde ayrıca, Murat Kaya İnşaat Ltd.’in Zeytinlik köyündeki arazilerinin içerisinde bulunan zeytin ağacının istibdalinin onaylanmasına ilişkin karar tasarısının üçüncü görüşmesi de yer alıyordu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ