Lefkoşa’da uyuşturucu soruşturması: Zanlı cezaevine gönderildi

Lefkoşa’da uyuşturucu soruşturması: Zanlı cezaevine gönderildi
  • KKTC
  • 4 Eylül 2026 13:45
  • A+
    A-
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ

Lefkoşa’da yapılan aramalarda uyuşturucu olduğuna inanılan maddeler ile 15 yeşil reçeteli hap ele geçirildi. O.T., iki ayı aşmamak üzere cezaevine gönderildi.

Lefkoşa’da “Kanunsuz uyuşturucu madde tasarrufu” ve “İlaç ve Eczacılık Yasası’na aykırı hareket” suçlarından tutuklanan O.T. yeniden mahkemeye çıkarıldı.

Polis memuru Emre Özdiken, zanlının 26 Ağustos 2026 tarihinde Girne Caddesi’nde şüpheli hareketler sergilemesi üzerine durdurulduğunu belirtti. Zanlının üzerinde yapılan aramada yaklaşık 2 gram Hint keneviri ile sentetik kannabinoid türü uyuşturucu içerdiğine inanılan 9,5 santimetre uzunluğunda kâğıt parçasının bulunduğu aktarıldı.

REKLAM ALANI

Mahkeme emriyle zanlının kaldığı odada yapılan aramada ise paketler içerisinde toplam yaklaşık 20 gram Hint keneviri, sentetik kannabinoid içerdiğine inanılan 17 parça kâğıt ve yetkili makamdan izinsiz bulundurulan yeşil reçeteye tabi 15 Pregabalin hap ele geçirildi.

Polis, zanlının gönüllü ifade verdiğini, soruşturmanın tamamlandığını, benzer suçtan sabıkası ve askıda davası bulunduğunu belirterek tutuklu yargılanmasını talep etti.

Yargıç Zehra Yalkut Bilgeç, O.T.’nin iki ayı aşmamak üzere cezaevine gönderilmesine emir verdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ