Harnup üreticilerinden “fiyasko” eleştirisi: 4 ay geçmesine rağmen ödeme yapılmadı!

Harnup üreticilerinden “fiyasko” eleştirisi: 4 ay geçmesine rağmen ödeme yapılmadı!
  • KKTC
  • 9 Aralık 2024 16:22

Esnaf, Zanaatkarlar ve Üreticiler Pazarlama Kooperatifi’nden yapılan açıklamada, harnup ürününün içine düşürüldüğü durumun “fiyasko” olduğu eleştirisi yapıldı ve hasat yapılmasının üzerinde 4 ay geçmesine rağmen, hala  ödeme yapılmadığı açıklandı.

Esnaf, Zanaatkarlar ve Üreticiler Pazarlama Kooperatifi (EZKOOP),  harnup üretiminin sürdürülebilirliğiyle ilgili süreci değerlendirmek üzere harnup üreticileriyle bir araya geliyor.

EZKOOP’tan verilen bilgiye göre, toplantı, 12 Aralık Perşembe saat 18.00’de Büyükkonuk Zeytin Koop Tesisleri’nde yer alacak.

Açıklamada, harnup ürününün içine düşürüldüğü durumun “fiyasko” olduğu eleştirisi yapıldı ve hasat yapılmasının üzerinde 4 ay geçmesine rağmen, hala  ödeme yapılmadığı ifade edildi.

Harnup fiyatının geçen yıl da bu yıl da 20 TL olması eleştirilen açıklamada, “gerekçe ise ‘para yok’ harnup üreticisi sadece açıklama beklemiyor, ülkenin en önemli ürünlerinden olan harnup için 20 TL gibi bir fiyatı bile fazla gören zihniyetin konuyla ilgili itiraflarını da duymak istiyor” denildi.

Sosyal Medyada Paylaş
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ