Güzelyurt Belediyesi ile NETAP işbirliğinde Rehabilitasyon Merkezindeki kısırlaştırma çalışmaları başladı

Güzelyurt Belediyesi ile NETAP işbirliğinde Rehabilitasyon Merkezindeki kısırlaştırma çalışmaları başladı
  • KKTC
  • 24 Ocak 2025 14:14

Güzelyurt Belediyesi ile İsviçre’den gelen Network for Animal Protection (NetAP) ekibinin iş birliğinde belediye bünyesindeki Hayvan Rehabilitasyon Merkezindeki kısırlaştırma çalışmaları bugün başladı.

Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar da Hayvan Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret ederek, yapılan çalışmayı yerinde inceledi ve uzman veterinerlerden bilgi aldı.

Güzelyurt Belediyesinden verilen bilgiye göre, NetAP  sponsorluğunda KKTC’deki sokak hayvanlarına yönelik kısırlaştırma projesi Girne, Lefkoşa ve İskele’den sonra bugünde Güzelyurt Belediyesi Hayvan Rehabilitasyon Merkezi’nde yapılmaya başlandı.

NetAP ekibi, Güzelyurt Belediyesi Hayvan Rehabilitasyon Merkezi’ne gelerek Uzman Veteriner Tunç Adataş ile birlikte merkezdeki ameliyathanede kısırlaştırma işlemi yapıyor. Hayvanlara, iç dış parazit, karma aşılar ve tırnak bakımı gibi işlemler de uygulanıyor.

Sosyal Medyada Paylaş
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ