“Erdoğan’ın EİT’de verdiği destek, Kıbrıs Türk halkına moral ve umut verdi”

“Erdoğan’ın EİT’de verdiği destek, Kıbrıs Türk halkına moral ve umut verdi”

Başbakan Ünal Üstel, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ekonomik İşbirliği Teşkilatı (EİT) 17. Zirvesi’nde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne yönelik yaptığı açıklamaların, Kıbrıs Türk halkına moral ve umut verdiğini belirtti.

Üstel, “Can Azerbaycan’ın Hankendi kentinde düzenlenen zirvede Sayın Erdoğan’ın KKTC ve Kıbrıs Türk halkına yönelik samimi selamları ile gözlemci üyeliğimizin daha da güçlenmesine dair temennileri bizleri onurlandırmıştır. On yıllardır haksız izolasyonlara maruz bırakılan Kıbrıs Türkü’nün haklı mücadelesine verdiği güçlü destekten dolayı Sayın Erdoğan’a en kalbî teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Açıklamasında Türkiye’ye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkürlerini yineleyen Üstel, ev sahipliği dolayısıyla Azerbaycan’a da şükranlarını sundu.

Sosyal Medyada Paylaş
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ