Engelli yoklama bildirgeleri için son tarih 31 Mart

Engelli yoklama bildirgeleri için son tarih 31 Mart
  • KKTC
  • 16 Mart 2026 11:15
  • A+
    A-
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’na bağlı Çalışma Dairesi’nden nakdi yardım almakta olan engellilere, her yıl olduğu gibi bu yıl da yoklama bildirgeleri gönderildi.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, söz konusu bildirgelerin en geç 31 Mart 2026 tarihine kadar Çalışma Dairesi Bölge Amirlikleri veya bürolarına ulaştırılması gerekiyor.

Herhangi bir nedenle yoklama bildirgesi eline ulaşmayanların ise Çalışma Dairesi Bölge Amirlikleri veya bürolarından yoklama bildirgelerini temin edebileceği belirtildi.

REKLAM ALANI

Açıklamada, 31 Mart 2026 tarihine kadar yoklama bildirgelerini Çalışma Dairesi Amirlikleri veya bürolarına ulaştırmayanlara verilen nakdi yardımın Nisan ayı itibarıyla durdurulacağı ifade edildi.

Nakdi yardımın durdurulmaması için tüm engelli vatandaşların gerekli duyarlılığı göstermesinin önemle rica edildiği kaydedildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ