Değirmenlik Belediyesi ile Su İşleri Dairesi arasında iş birliği

Değirmenlik Belediyesi ile Su İşleri Dairesi arasında iş birliği
  • KKTC
  • 21 Mayıs 2021 12:18
  • A+
    A-
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ

Değirmenlik Belediyesi ile Su İşleri Dairesi arasında Yeniceköy ağıllar bölgesi ile Çukurova arası isale hattının yenilenmesine ilişkin iş birliği protokolü imzalandı.

Değirmenlik Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, iş birliği protokolüne Değirmenlik Belediye Başkanı Ali Karavezirler ile Su İşleri Dairesi Müdürü Tarkan Çeki imza attı.

Açıklamada, Su Temin Projesi kapsamında ikinci etap projelerin aplikasyon çalışmalarının tamamlanıp su verilecek döneme kadar arızaların ve su kayıplarının azaltılmasının hedeflendiği kaydedildi.

REKLAM ALANI

Bu amaç kapsamında Yeniceköy ağıllar bölgesi ile Çukurova arası isale hattı yenileme projesi Değirmenlik Belediyesi ve Su İşleri Dairesi’nce ortak yürütülecek.

Kapsam içeriğince ayrıca, 2 Bin 300 metre boru ve depo bağlantı malzemeleri Su İşleri Dairesi tarafından temin edilecek, kazı kum temini, kumlama işlemi ve hattı döşeme işlemi Daire kontrolünde, Değirmenlik Belediyesi tarafından yapılacak.

Değirmenlik Belediye Başkanı Ali Karavezirler, merkezi hükümet ve yerel yönetim iş birliği içerisinde çalışmalara devam edileceğini belirtti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ