Bozkurt: Kaleiçi’ni yeniden canlandırıp esnafın kazancını artıracağız

Bozkurt: Kaleiçi’ni yeniden canlandırıp esnafın kazancını artıracağız
  • KKTC
  • 2 Kasım 2026 12:10
  • A+
    A-
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ

Gazimağusa Belediye Başkan adayı Koral Bozkurt, Kaleiçi esnafını ziyaret etti. Esnafın yoğun ve sıcak ilgisiyle karşılanan Bozkurt, tarihi bölgeyi yeniden canlandırmanın ve esnafın ekonomik olarak kalkınmasını sağlamanın en büyük hedefleri arasında olduğunu vurguladı.

“ESNAFIN SORUNLARINI VE BKLENTİLERİNİ DİNLEDİ”

Gazimağusa Belediye Başkan adayı Koral Bozkurt, Kaleiçi ziyaretinde esnafla bir araya gelerek sohbet etti, sorunlarını ve beklentilerini dinledi. Samimi buluşmalara sahne olan ziyarette Bozkurt, Mağusa’nın tarihi merkezinin geleceğine ilişkin hedeflerini paylaştı.

REKLAM ALANI

“TARİHİ DOKUYU KORUYARAK TİCARİ VE SOSYAL HAYATI SÜRDÜRECEĞİZ”

Kaleiçi’nin eski canlılığına kavuşması için kararlı olduklarını belirten Bozkurt, tarihi dokuyu koruyarak bölgedeki ticari ve sosyal hayatı güçlendirmeyi hedeflediklerini ifade etti.

Bölgenin daha fazla insanın ziyaret ettiği, vakit geçirdiği ve alışveriş yaptığı bir merkez haline gelmesini istediklerini kaydeden Bozkurt, bu hareketliliğin esnafın kazancına da yansıması gerektiğini vurguladı.

BÖLGE ESNAFIYLA İLETİŞİM VE İŞ BİRLİĞİ

Kaleiçi’nin canlanmasıyla esnafın güçlenmesini birlikte ele aldıklarını belirten Bozkurt, çalışmalarını bölge esnafıyla iletişim ve iş birliği içinde yürüteceklerini söyledi. Bölgeyi her gün yaşayan, ihtiyaçlarını yakından bilen esnafın görüş ve önerilerinin kendileri için önemli olduğunu ifade etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ