“Bölgesel gelişmeler ele alındı”

“Bölgesel gelişmeler ele alındı”
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ

Türkiye Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Fransa Dışişleri Bakanı Jean-Noel Barrot ile Fransa’nın başkenti Paris’te bir araya geldi.

Diplomatik kaynaklardan edinilen bilgiye göre, Fidan, Fransa’ya resmi ziyareti kapsamında, Fransız mevkidaşı Barrot ile Paris’te görüştü.

Görüşmede, Türkiye-Fransa ikili ilişkilerinin yanı sıra, Türkiye-AB ilişkileri, Avrupa güvenliği, Ukrayna-Rusya savaşı, Gazze ve Suriye başta olmak üzere güncel bölgesel ve uluslararası gelişmeler ele alındı.

REKLAM ALANI

Öte yandan Fidan, bugün ve 4 Nisan’da Brüksel’deki NATO Karargahında yapılacak NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı’na katılacak.

Dışişleri Bakanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre toplantı, yeni ABD yönetimi ve diğer müttefikler arasında ilk toplu istişarenin yapılmasına vesile olacak.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ