Şahin ve Melek Avcil ‘sahte diploma’ soruşturması kapsamında 5 gün daha tutuklu kalacak

Şahin ve Melek Avcil ‘sahte diploma’ soruşturması kapsamında 5 gün daha tutuklu kalacak
  • KKTC
  • 22 Mart 2024 11:44

Sahte diploma soruşturması kapsamında tutuklanan Cumhurbaşkanı Koruma Polisi Şerif Avcil’in aile yakınları olan kardeşi Şahin Avcil ve yengesi Melek Avcil, “Sahte Belgeyi Tedavüle Sürme” suçlarından Güzelyurt kaza mahkemesine çıkarıldı.

Yargıç Gülay Süleymanoğlu Uğur huzurunda görülen davada, olguları aktaran polis memuru, Melek Avcil’in 30 Eylül 2019 yılında kayıt edilmiş gibi gösterilerek gelişi güzel sahte notlar girilerek, 4 yıllık İşletme yönetimi lisans programı ( İngilizce) mezun edildidiğini, Şahin Avcil’in de 30 Eylül 2019 yılında kayıt edilmiş gibi gösterilerek gelişi güzel sahte notlar girilerek, 19 Haziran 2023 yılında 4 yıllık İşletme yönetimi Mustafa Saçar esnaf mezun edildiğini ve zanlıların ikametgahının arandığı, telefonlarının da emare olarak alındığını mahkeme huzuruna aktardı.

 

Zanlılar hakkında 5 günlük tutuklama emri istendi. Huzurundaki şehadeti değerlendiren Yargıç Gülay Süleymanoğlu Uğur, zanllar hakkında isenen 5 günlük tutukluluk talebini kabul etti. Zanlılar Melek Avcil (Şerif Avcil’in Yengesi) ve Şahin Avcil (Şerif Avcil’in Kardeşi) 5 gün daha tutuklu kalacak.

Sosyal Medyada Paylaş
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ