“10 TL destek Doğrudan Gelir Desteği kaleminden ödenecek”

“10 TL destek Doğrudan Gelir Desteği kaleminden ödenecek”

Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Hüseyin Çavuş, Erhürman’a yanıt vererek, bugün Binboğa’nın kredilendirme noktasında gelecek cevapla birlikte Toprak Ürünleri Kurumu’nu da takviye ederek, harup alımını tamamlamayı hedeflediklerini belirtti.

Bugün Kooperatif Merkez Bankası’nda, yönetim kurulunun kredilendirme konusunda bir toplantı yaptığını bildiren Çavuş, oradan çıkacak sonuçla yarın veya çarşamba günü alıma başlanacağını söyledi.

10 TL desteğin Doğrudan Gelir Desteği kaleminden ödeneceğini kaydeden Çavuş, kayıtlılığı hayata geçirmeyi hedeflediklerini ifade etti.

Genel Kurul’da daha sonra komitelerden gelen tasarıların görüşülmesine geçildi.

Kamu Görevlileri (Değişiklik No:2) Yasa Tasarısı oy birliğiyle geçti

İdari, Kamu ve Sağlık İşleri Komitesi Başkanı Emrah Yeşilırmak, Kamu Görevlileri (Değişiklik No:2) Yasa Tasarısı’na ilişkin raporu sunarak, tasarının komitede oy birliğiyle kabul edildiğini söyledi.

Meclis Genel Kurulu’nda tasarının madde görüşülmesinin ardından tasarı oy birliğiyle kabul edildi.

Kamu Sağlık Çalışanları (Değişiklik No:2) Yasa Tasarısı oy birliğiyle

Komite Başkanı Yeşilırmak, Kamu Sağlık Çalışanları (Değişiklik No:2) Yasa Tasarısı’na ilişkin raporu da sunarak, tasarının komitede oy birliğiyle kabul edildiğini kaydetti.

Daha sonra tasarının madde madde görüşülmesi tamamlanarak, bütünü oy birliğiyle kabul edildi.

Kamu Çalışanlarının Aylık (Maaş-Ücret) ve Diğer Ödeneklerinin Düzenlenmesi (Değişiklik No:4) Yasa Tasarısı oy birliğiyle geçti

İdari, Kamu ve Sağlık İşleri Komitesi Başkanı Yeşilırmak, Kamu Çalışanlarının Aylık (Maaş-Ücret) ve Diğer Ödeneklerinin Düzenlenmesi (Değişiklik No:4) Yasa Tasarısı’na ilişkin raporu sunarak, tasarının komitede oy birliğiyle kabul edildiğini belirtti.

Tasarının madde madde görüşülmesi sonrasında bütünü oy birliğiyle kabul edildi.

Belediyelerin Birleştirilmesine İlişkin (Özel) (Değişiklik No:2) Yasa Önerisi oy birliğiyle

İdari, Kamu ve Sağlık İşleri Komitesi Başkanı Yeşilırmak, Belediyelerin Birleştirilmesine İlişkin (Özel) (Değişiklik No:2) Yasa Önerisi’ne ilişkin raporu da Genel Kural’a sunarak, önerinin komitede oy birliğiyle kabul edildiğini belirtti. Yeşilırmak, belediyelerin birleşmesinde ortaya çıkan olumsuz durumların giderilmesi için önerinin hazırlandığını söyledi.

Ardından tasarı madde madde görüşülerek, tasarı oy birliğiyle kabul edildi.

Kamu Hizmeti Komisyonu ve Dairesi (Kuruluş, Görev ve Çalışma Esasları) (Değişiklik) Yasa Tasarısı oy birliğiyle

Meclis’te son olarak Kamu Hizmeti Komisyonu ve Dairesi (Kuruluş, Görev ve Çalışma Esasları) (Değişiklik) Yasa Tasarısı’nın üçüncü görüşmesine geçilerek, tasarı oy birliğiyle kabul edildi.

Böylece bugünkü çalışmalarını tamamlayan Meclis Genel Kurulu, bir sonraki toplantısını yarın saat 10.00’da yapacak.

Sosyal Medyada Paylaş
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ