“Yeni Yıl Basın Resepsiyonu” yoğun katılımla gerçekleştirildi

“Yeni Yıl Basın Resepsiyonu” yoğun katılımla gerçekleştirildi

Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman ve eşi Nilden Bektaş Erhürman, yeni yıl basın resepsiyonu düzenledi.
Cumhurbaşkanlığı’nda gerçekleşen resepsiyonun başlangıcında Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman ve eşi Nilden Bektaş Erhürman davetlileri selamladı.
Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman resepsiyondaki konuşmasına, basın emekçilerine “Hoşgeldiniz” diyerek başladı, konuşmasının devamında basın emekçileriyle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi.
Basın mensubu rütbesine hiçbir zaman erişemediğini ancak kendini dostlarının arasında hissettiğini dile getiren Cumhurbaşkanı Erhürman, resepsiyonun basın camiasından arkadaşları görmek için düzenlendiğini vurguladı.
Yoğun bir dönem geçirdiklerini belirten Cumhurbaşkanı Erhürman, uzun zamandan sonra Dünya ile buluşmak için yoğun uğraş verildiğini kaydetti.
Dış temaslar yanında iç meselelerde de önemli adımların atılacağını ifade eden Cumhurbaşkanı Erhürman, ‘bu memlekette bişey olmaz’ algısını 2025 yılında bırakarak, 2026 yılını umutla karşılayacaklarını vurguladı.
Her zaman basın emekçilerinin yanında ve bir telefon uzağında olduğunu dile getiren Cumhurbaşkanı Erhürman, konuşmasının devamında şu ifadeleri kullandı:
“2026 yılı basın ve ifade özgürlüğünün genişlediği, rahat konuştuğumuz ve iletişim kurabildiğimiz barış, huzur ve mutluluk dolu bir yıl olsun. Cumhurbaşkanlığı olarak yeni yılda çocuklar için daha çok çalışacağız. Eşim ve ben katımımız için teşekkür ederiz. İyi ki varsınız, sizinle gurur duyuyorum.”

Sosyal Medyada Paylaş
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ