Trump, ABD’nin İran’dan sonraki yeni düşmanını açıkladı
ABD Başkanı Donald Trump, “İran’ın mağlup edilmesinin” ardından artık Amerika’nın en büyük “düşmanını” sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu.
İran-İsrail-ABD savaşı sürerken, ABD Başkanı Trump, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Demokratları hedef aldı. Trump, “İran’ın ölümünün ardından artık Amerika’nın en büyük düşmanı, radikal sol ve oldukça beceriksiz Demokrat Partidir.” ifadesini kullandı.
Trump, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, İran’a yönelik sert bir açıklama yapmıştı.
Küresel enerji arzının kilidi haline gelen Hürmüz Boğazı konusunda Tahran yönetimine seslenen Trump, “Eğer İran, tam olarak şu andan itibaren 48 saat içinde Hürmüz Boğazı’nı tehdit olmaksızın tamamen açmazsa, ABD, en büyüğünden başlayarak İran’ın çeşitli elektrik santrallerini vuracak ve yerle bir edecektir.” ifadelerini kullandı.
REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI
BİR YORUM YAZ
