Toros’tan Sosyalist Enternasyonal Konsey Toplantısı paylaşımı: Gündem küresel gelişmeler

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Dış İlişkiler Sekreteri ve Milletvekili Fikri Toros, CTP Genel Sekreteri Erkut Şahali ile birlikte katıldıkları Sosyalist Enternasyonal’ın Konsey Toplantısı hakkında paylaşımda bulundu.
2014 yılından beri üyesi olunan organizasyonun İstanbul’da, CHP ev sahipliğinde gerçekleşen toplantısında küresel gelişmeler kapsamlı şekilde ele alındı.
Toros’un paylaşımının tamamı şu şekilde:
“2014 yılından bu yana üyesi olduğumuz Sosyalist Enternasyonal’ın Konsey Toplantısı bugün Pedro Sanchez Başkanlığında ve CHP ev sahipliğinde İstanbul’da gerçekleşmektedir.
CTP Genel Sekreteri ve Dış İlişkiler Sekreteri olarak yer aldığımız toplantı boyunca delegelerle küresel gelişmelere ilişkin verimli istişarelerde bulunmaktayız”
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI
BİR YORUM YAZ