Sucuoğlu bugün YDP ve DP ile görüşecek

Sucuoğlu bugün YDP ve DP ile görüşecek
  • Manşet
  • 9 Şubat 2022 09:43
  • A+
    A-
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ

Cumhurbaşkanı tarafından hükümeti kurmakla görevlendirilen Ulusal Birlik Partisi Genel Başkanı Faiz Sucuoğlu, hükümet kurma çalışmalarına bugün resmen başlıyor.

Sucuoğlu bu çerçevede bugün ilk olarak saat 11.30’da Yeniden Doğuş Partisi, 14.30’da ise Demokrat Parti’yi ziyaret edecek.

Ulusal Birlik Partisi Genel Başkanı Başbakan Faiz Sucuoğlu, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’dan hükümeti kurma görevini almasının ardından yaptığı açıklamada siyasi istikrar vurgusu yaptı.

REKLAM ALANI

Erken seçim kararı almalarının birinci sebebinin Meclis’te nisap sorunu yaşanması olduğunu hatırlatan Sucuoğlu, bunu halka bir daha yaşatmak istemediklerini söyledi.

Sucuoğlu, partilerle resmi olarak, heyetler arası görüşmeler yapacaklarını belirterek, 15 günlük yasal süreyi beklemeden olumlu veya olumsuz bir karara varacaklarını vurguladı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ