“KKTC, Türkiye’nin desteğiyle birlikte gelişmeye devam edecek”

“KKTC, Türkiye’nin desteğiyle birlikte gelişmeye devam edecek”
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, 4. Beş Yıllık Kalkınma Planı lansmanının halkın refahını artırmak ve bağımsız devletin sürdürülebilirliğini sağlamak için yapıldığını söyledi.

Tatar, Kuzey Kıbrıs’a olan desteğini esirgemediği için Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve Türkiye Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’a teşekkürü bir borç bildiğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Türkiye Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile Cumhurbaşkanlığı binasında görüşmesinden önce düzenlenen basın toplantısında konuştu.

REKLAM ALANI

Kıbrıs Türk halkının 62 yıldır tüm baskılara rağmen iradesini güçlü bir şekilde sergilediğini ifade eden Tatar, gelişmek ve refahı artırmak için bir bütün içerisinde çalışılması gerektiğini vurguladı.

“Türkiye ile bağlarımızı koparmaya çalışanlar var” diyen Tatar, bunu başarmaya çalışacak olanların var olacağını fakat bunu asla başaramayacağının altını çizdi.

Kuzey Kıbrıs’ın kalkınabilmesi için Türkiye ile var gücüyle çalıştıklarını kaydeden Tatar, ülkenin potansiyeline ulaşmasının kolay olmayacağını fakat şu anki istikrarın devam ettiği sürece sıkıntıların aşılacağını dile getirdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ