Hasan Taçoy: Annelerimiz, ailemizin temel taşıdır

Hasan Taçoy: Annelerimiz, ailemizin temel taşıdır
  • KKTC
  • 12 Mayıs 2024 14:12
  • A+
    A-
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ

UBP Milletvekili Hasan Taçoy, annelerin herkesin baş tacı olduğunu söyledi.

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Milletvekili Hasan Taçoy, annelerin, ailelerin temel taşı olduğunu belirterek, “Annelerimiz sadece doğuran ve büyüten değil, aynı zamanda bizleri yetiştiren, hayata hazırlayan varlıklarımızdır” dedi.

Anneler Günü nedeniyle yayımladığı mesajda, annelerin herkesin baş tacı olduğunu vurgulayan Taçoy, şöyle devam etti:

REKLAM ALANI

“Onlara olan sevgimiz yılın sadece tek bir gününde değil, bir ömür boyu devam eden bir tutkudur. Dünyanın her yerinde anneler kutsaldır, biriciktir. Ama şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki, biz Kıbrıs Türk halkı için annelerin yeri çok daha önemlidir. Onlar bizim biricik değerdeki varlıklarımızdır”

Kıbrıs Türkü’nün varoluş mücadelesi yıllarında eşi cephedeyken geride kalanları toparlayan, bunun yanında elinden gelen yardımı hiç esirgemeden ortaya koyan anneler için ne söylense az kalacağını kaydeden Taçoy, “Bu güzel günde anne olan ya da olmayan, ruhunda anne olmanın yüceliğini taşıyan tüm kadınlarımızı en içten duygularımla selamlarım” dedi.

Tüm annelerin Anneler Günü’nü kutlayan Hasan Taçoy, hayatta olmayan annelere de Allah’tan rahmet diledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ