Gürol Yardımcı’nın ağabeyi iddia etti: Polis, gerekli araştırmaları yapmadı

Gürol Yardımcı’nın ağabeyi iddia etti: Polis, gerekli araştırmaları yapmadı
  • KKTC
  • 12 Temmuz 2024 17:46

Girne’de 3 Temmuz’da ağır yaralanan ve tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, hayatını kaybeden Gürol Yardımcı’nın ağabeyi Okan Yardımcı, polisin gerekli araştırmaların yapılmadığını iddia etti.

Girne’de 3 Temmuz’da ağır yaralı olarak Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılan ve tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, hayatını kaybeden Gürol Yardımcı’nın ağabeyi Okan Yardımcı, polis tarafından gerekli araştırmaların yapılmadığını savundu.

Olayın, medyaya intihar olarak yansıtıldığını iddia eden Okan Yardımcı, şu ifadeleri kullandı:

“Kardeşim saat 23.30 sularında Karşıyaka mevkiinde araç içerisinde bulunan iki kişi eşliğinde Mahmutcan Bayrak, Melih Özcan ile seyir halinde araç devam ederken ölümü faili meçhul olup polis tarafından gereken araştırmalar yapılmadan İNTİHAR olarak medyaya yansıtılmıştır.

“SORUŞTURMA SONLANMADAN GEREKLİ KİŞİLER SERBEST BIRAKILDI, HİÇBİR İŞLEM YAPILMADI”

Bu KKTC de kuş ölse medyaya haber verilmesi gibi bir konu söz konusu iken, yoğun bakım süreci dahil olmak üzere arkadaşımın kazasını hiçbir şekilde paylaşmayıp, kardeşimin vefatı üzerine intihar olarak medyaya bilgi verilmiştir.

Soruşturma sonlanmadan gerekli kişiler serbest bırakılıp hakkında hiçbir işlem yapılmamıştır. Şüpheli Mahmutcan Bayrak’ın eniştesi tarafından verilen bilgilere dün tatile çıkmak üzere Türkiye’ye gittiği beyan edilmiştir.

Otopsi ise yaklaşık 10 dakika sürerken ölüm nedeni düşme olarak belirtilmiştir. Öncelikle Kıbrıs güvenlik kuvvetleri ardından da Türkiye Büyükelçiliği’ne müracaat edilip genişleterek yeni bir adli soruşturma talep edeceğiz. Kamuoyuna duyurulur”

Sosyal Medyada Paylaş
ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ