“Eşim küçük çocuklara bira ve viski içiriyor, fotoğraflarını bana gönderiyor”

“Eşim küçük çocuklara bira ve viski içiriyor, fotoğraflarını bana gönderiyor”
  • KKTC
  • 1 Şubat 2026 12:49
  • A+
    A-
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ

Lefkoşa’da meydana gelen “özel hayatın gizliliğini ihlal, kasti hasar, mülke tecavüz, ciddi darp ve itale-i lisan” suçlarından tutuklanan M.K. mahkemeye çıkarıldı.

Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Birimi’nde görevli polis memuru Sıla Topbaş, mahkemede olguları aktardı. Polis, 31 Ocak 2026 tarihinde saat 16.00 sıralarında Lefkoşa’da sakin zanlının, çocuklarını görmek istediği gerekçesiyle boşanma aşamasında olduğu eşinin Yenişehir’de, Ecvet Yusuf Sokak üzerinde bulunan ikametgâhına gittiğini söyledi. Zanlının, eşinin kapıyı açmasının ardından cep telefonu ile görüntülerini çekerek özel hayatın gizliliğini ihlal ettiğini belirtti.

Polis, zanlının içeri alınmadığı gerekçesiyle kapıya kasten ve kanunsuz şekilde tekme atarak kasti hasara uğrattığını, eve girerek mülke tecavüz ettiğini, ardından eşinin boğazını sıktığını, elleriyle yüzüne ve çenesine yumruk atarak ciddi şekilde darp ettiğini ve olay yerinden ayrılırken umumi bir yerden duyulacak şekilde bağırıp çağırarak itale-i lisanda bulunduğunu açıkladı.

REKLAM ALANI

Polis, zanlının şikâyet üzerine tutuklandığını ve soruşturma başlatıldığını bildirdi. Müştekinin doktor kontrolünden geçirildiğini, yüzünde ve boğazında darp izleri tespit edildiğini ifade eden polis, soruşturmanın devam ettiğini, alınacak ifadeler ve incelenecek kamera görüntüleri bulunduğunu kaydederek zanlının bir gün süreyle tutuklu kalmasını talep etti.

Mahkemede konuşan zanlı, söz konusu suçları işlemediğini söyledi. Zanlı, çocuklarını almaya gittiğinde erkek çocuğun verildiğini, kız çocuğun verilmediğini, bunun her zaman yaşandığını iddia etti. Zanlı ayrıca, “Eşim küçük çocuklara bira ve viski içiriyor, fotoğraflarını bana gönderiyor” iddiasında bulundu.

Huzurundaki şahadeti değerlendiren Kıdemli Yargıç Çiğdem Güzeller, zanlının bir gün süreyle tutuklu kalmasına emir verdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ