Ersin Tatar, YÖDAK Başkanı Hocanın ve YÖDAK’ın Araştırılması Komitesi Başkanı Küçük’ü kabul etti

Ersin Tatar, YÖDAK Başkanı Hocanın ve YÖDAK’ın Araştırılması Komitesi Başkanı Küçük’ü kabul etti
  • KKTC
  • 13 Haziran 2024 10:34
  • A+
    A-
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, YÖDAK Başkanı Prof. Dr. Aykut Hocanın ve YÖDAK’ın Araştırılması Komitesi Başkanı Hasan Küçük’ü kabul etti.

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, YÖDAK Başkanı Prof. Dr. Aykut Hocanın ve Cumhuriyet Meclisi “Ülkemizdeki Yükseköğretim Kurumlarının Faaliyetlerinin İdari ve Mali Denetim Sisteminin ve YÖDAK’ın Araştırılmasına İlişkin Meclis Araştırma Komitesi” Başkanı Hasan Küçük’ü kabul etti.

Cumhurbaşkanlığından verilen bilgiye göre, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, YÖDAK Başkanı Aykut Hocanın’dan Azerbaycan’da düzenlenen KKTC Yükseköğretim Tanıtım Fuarı ziyareti ve YÖDAK’ın yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kabulde, Cumhurbaşkanlığı Müsteşarı Okan Donangil ve Cumhurbaşkanı Yerel Yönetimler Danışmanı İlker Edip hazır bulundu.

REKLAM ALANI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ