Yaz tatili öncesi Meclis, son kez toplandı

Yaz tatili öncesi Meclis, son kez toplandı
  • Manşet
  • 28 Haziran 2022 12:23
  • A+
    A-
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ

Mersinlik yangını ile ilgili Meclis araştırması açılması önergesi de gündemde.

Meclis Genel Kurulu, Meclis Başkanı Zorlu Töre başkanlığında saat 11.20’de toplandı. Bugünkü birleşimin ardından Meclis tatile girecek.

Milletvekillerinin güncel konuşma istemlerine yer verilecek son birleşimde, Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) grubu adına CTP Genel Başkanı ve Lefkoşa Milletvekili Tufan Erhürman’ın sunduğu, 21 Haziran 2022 tarihinde meydana gelen Mersinlik Bölgesindeki orman yangınının çıkış nedeni veya nedenleri ile ilgili Meclis araştırması açılması önergesi de görüşülecek.

REKLAM ALANI

Cumhuriyet Meclis, Anayasa gereği, her yıl Ekim ayının ilk iş günü kendiliğinden toplanır ve olağan olarak Haziran ayı sonuna kadar çalışıyor. Ancak Meclis, Cumhurbaşkanı, Cumhuriyet Meclisi Başkanı, Bakanlar Kurulu veya en az on milletvekilinin istemi üzerine olağanüstü toplantıya çağrılabiliyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ