“Hükümet değişiklikleri insanların psikolojisini derinden sarstı”

“Hükümet değişiklikleri insanların psikolojisini derinden sarstı”
  • KKTC
  • 15 Mayıs 2022 11:19
  • A+
    A-
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ

Tüketiciler Derneği, sürekli yapılan hükümet değişiklerinin, hem devlet çalışmaları hem de ülke ekonomisini olumsuz etkilediğini, sosyal yaşam ile insanların psikolojisini de derinden sarstığını kaydetti.

Dernek yaptığı açıklamada, siyasi istikrarsızlığın, ülkeye ve tüketicilere olumsuz yansıdığını ifade ederek, hükümete, piyasada denetim mekanizmasını çalıştırması çağrısında bulundu.

Dernekten yapılan açıklama şöyle:

REKLAM ALANI

“ Derneğimiz, Sayın Ünal Üstel başkanlığında kurulan hükümeti kutlarken denetimsiz piyasaya acil olarak müdahale etmesi korumasız bırakılan tüketicilerin öncelikli beklentisi olduğunu önemle anımsatmaktadır. Derneğimiz Ekonomi ve Enerji Bakanı Olgun Amcaoğlu’nu atandığı yeni görevinden dolayı kutlarken piyasada fahiş fiyatlar anarşisi karşısısnda şaşkına dönmüş tüketicilerin feryadını duyması için çağrı yapmaktadır.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ