İstanbul Havalimanı’nda pankartla yolcu karşılama dönemi sona erdi

İstanbul Havalimanı’nda pankartla yolcu karşılama dönemi sona erdi

İstanbul Havalimanı’nda bugün itibariyle pankart kaldırarak yolcu bekleme uygulaması sona erdi. Bunun yerine hizmete alınan “meeting lounge” bölümleri hizmete alındı. 31 Mart’a kadar ücretsiz olacak yeni uygulama ile karşılanacak isimler ekrana yansıtılacak.

İstanbul Havalimanı Mülki İdare Amiri İsmail Şanlı, güvenlik komisyonunda alınan karar gereğince, bugünden itibaren terminalde pankart kaldırarak yolcu bekleme uygulamasının sonlandırıldığını duyurdu.

Şanlı, gazetecilere açıklamasında, turistlerin aktarılması ve transferinde en önemli misyonunun havalimanlarına düştüğünü, İstanbul Havalimanı’nda daha modern ve misafir odaklı bir merkez inşa etmeye ihtiyaç olduğunu söyledi

Yolcuların terminal çıkışında kargaşayla karşılaşmamaları için “meeting lounge” bölümlerini hizmete aldıklarını kaydeden Şanlı, şunları söyledi:

“Buraya gelen kişi karşıdan kimi beklediğini bilmiş olacak. Yolcu ismi belirttiğinde misafiriyle buluşup yoluna devam edecek. Böylece müşteri geldiğinde ‘Beni kim, nerede karşılayacak?’ gibi tedirginlikleri de bir nebze yok etmiş bulunuyoruz. Korsan faaliyetleri engellemek noktasında ‘meeting lounge’ önemli misyon eda edecek. Ülkemizde turizmin gelişmesiyle hanutçuluk adıyla faaliyet gösteren, çok da şık olmayan davranışları engelleme noktasında bize güç katmış olacak.”

Sosyal Medyada Paylaş
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ