Sivasspor yine 37 puanla lider..

Sivasspor yine 37 puanla lider..
  • Spor
  • 29 Aralık 2019 17:33

Süper Lig’in 17.hafta maçında sahasında Göztepe’yi 1-0 yenen Demir Grup Sivasspor ilk yarıyı 37 puanla lider olarak tamamladı. Yiğidolar böylece tarihinde üçüncü kez 17.haftayı 37 puanla lider olarak geçme başarısını göstermiş oldu.

Bu sezon sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken ve ligde liderlik koltuğunda oturan Demir Grup Sivasspor, Göstepe karşısında oldukça zorlansa da üç puanı hanesine yazdırmayı başardı. Oldukça çekişmeli geçen karşılaşmada Göztepe savunması karşısında pozisyon bulmakta zorlanan Sivasspor’u galibiyete Yatabare taşıdı.

Kar yağışı aştında oynanan karşılaşmaya iki takım da kontrollü başladı. İlk yarısı pozisyon açısından kısır geçen maçta Rıza Çalımbay’ın Kone hamlesi, etkisini çabuk gösterdi.

Gol pozisyonuna girmekte sıkıntı çeken Sivasspor’da Teknik Direktör Rıza Çalımbay, 64. dakikada Fernando’nun yerine Kone’yi oyuna sürdü. Oyuna girdikten 2 dakika sonra topu önünde bulan Kone, kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu boş durumdaki Yatabare’ye çıkardı. Yatabare, boş kaleye topu gönderek 66. dakikada takımını 1-0 öne geçirdi.

Sosyal Medyada Paylaş
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ