Derinya’da KKTC plakalı araçta 47 karton sigara bulundu: 3 bin 500 euro ceza kesildi

Derinya’da KKTC plakalı araçta 47 karton sigara bulundu: 3 bin 500 euro ceza kesildi
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ

KKTC plakalı aracıyla 4 İngiliz vatandaşı yolcusuyla birlikte Derinya Kara Kapısı’ndan Güney Kıbrıs’a geçen bir Kıbrıslı Türk’ün aracında, yolculara ait bavullarda KKTC’den satın alınan sigara ve tütün bulunması üzerine işlem yapıldığı bildirildi.

Alithia’nın “Kıbrıslı Türke Ağır Ceza… 47 Karton Gümrüğü Ödenmemiş Sigara İle Yakalandı” başlıklı haberine göre olay, 23 Eylül’de meydana geldi.

Haberde, KKTC plakalı araçta bulunan 4 yolcunun bavullarında yapılan kontrolde 47 karton sigara ile yaklaşık 1,5 kilogram sarma tütünü tespit edildiği ve ürünlere el konulduğu belirtildi.

REKLAM ALANI

Gazete, araçta bulunan kişilerin işlemlerinin ardından toplam 3 bin 500 euro ceza ödediklerini ve serbest bırakıldıklarını yazdı.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ