Güney Kıbrıs’ta neler oldu?

Güney Kıbrıs’ta neler oldu?

Güney Kıbrıs’ta yaşanan olaylar!

GÜNEY KIBRIS DÜN 4 ŞÜPHELİ YANGIN
Güney Kıbrıs
’ta dün şüpheli olduğu belirtilen 4 yangın çıktı.
Fileleftheros gazetesi Güney Kıbrıs’ta dün öğlen saatlerinde 4 şüpheli yangının çıktığını ancak İtfaiye ekiplerinin yerinde müdahalesiyle yangınların kısa zaman içerisinde kontrol altına alındığını yazdı.
Gazete ilk yangının, dün öğlen saatlerinde Güney Lefkoşa’ya bağlı Kalohoryo Orinis’te, ikincisinin bu bölgeye komşu olan Agrokipia bölgesinde, üçüncüsünün Lithrodonta’da, sonuncusunun ise “Dromoloksia” (Mormenkeşe) bölgesinde çıktığını belirtti.
Yangınların kısa sürede kontrol altına alınmasına bağlı olarak büyük zararların meydana gelmediğini belirten gazete, 4 yangının çıkış nedeninin de araştırılmakta olduğunu yazdı.

GÜNDÜZ VAKTİ DARP VE SOYGUN
Güney Kıbrıs’ın Limasol kentinde dün güpegündüz darp ve soygun olayı gerçekleşti.
Fileleftheros ve diğer gazeteler, Limasol’da 66 yaşındaki bir kadının kapısını çalan kimliği meçhul kişilerin, kadını darp edip, evi soyduklarını yazdı.
Sabah 08.00 sularında gerçekleşen olayda, zanlıların, 66 yaşındaki kadının kapısını çaldıklarını, kapının açılmasıyla birlikte kadının başına vurarak darp ettiklerini belirten gazete, evi altüst eden zanlıların bağladıkları kadını bırakıp kaçtıklarını aktardı.
Haberde, kafatasında kırık ve vücudunun çeşitli yerlerinde yaralar olan kadının durumunun kritik olduğu belirtilirken, iki kişi olan zanlıların ise arandığı ifade edildi.

BAF HASTANESİ’NDE ÇETELEŞME
Baf Hastanesi
’nde “çeteleşme” olduğu ve hastane içerisinde idari sorunlar bulunduğu bildirildi.
Alithia gazetesi, manşetten aktardığı haberinde, hastane içerisinde sürekli kavga çıktığını, gruplaşma yaşandığını, adam kayırmacılık yapıldığını ve bu sorunların, normal işleyişe engel olduğunu yazdı.
Gazete, bazı politikacıların hastane içerisindeki kişilere “sırt dayadığını” ve istediğini yaptırabildiğini; örneğin bir telefon açarak, dört yataklı odada kalan bir hastayı tek yataklı odaya aldırabildiğini kaydetti.
Haberde, Baf Belediye Başkanı Fedonas Fedonu’nun da bu tip olaylar yaşandığını doğruladığı belirtildi.

Sosyal Medyada Paylaş
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ