Süpermarket otoparkında 207 miligram alkollü yakalandı

Süpermarket otoparkında 207 miligram alkollü yakalandı
  • KKTC
  • 24 Ağustos 2026 13:20
  • A+
    A-
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ

Demirhan’da meydana gelen “Alkollü İçki Tesiri Altında Araç Kullanmak” suçundan tutuklanan Ç.G. mahkemeye çıkarıldı.

Mahkemede meseleyle ilgili şahadet veren polis memuru Emre Çetin, olguları aktardı.

Polis, 23 Ağustos 2026 tarihinde saat 21.15 sıralarında Demirhan’da faaliyet gösteren bir süpermarketin otoparkında alkollü olduğu düşünülen bir sürücünün araç kullandığı yönünde telefonla ihbar aldıklarını söyledi.

REKLAM ALANI

İhbar üzerine Demirhan Polis Karakolu’nda görevli polis ekibinin olay yerine gittiğini belirten polis, otoparkta tespit edilen araç sürücüsünün nefesinden alkol kokusu gelmesi üzerine alkolmetre testi yapıldığını kaydetti.

Polis, yapılan test sonucunda zanlının nefesinde 207 miligram alkol tespit edildiğini belirtti.

Zanlının tutuklanarak hakkında soruşturma başlatıldığını aktaran polis, aracın da Demirhan Polis Karakolu’nun park yerinde muhafaza altına alındığını söyledi.

Polis, soruşturmanın zanlının etki edebileceği kısmının tamamlandığını belirterek, davası görülünceye kadar sürüş ehliyetine geçici olarak el konulmasını talep etti.

Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Zehra Yalkut Bilgeç, Ç.G.’nin sürüş ehliyetine davası görülünceye kadar geçici olarak el konulmasına emir verdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ