Amcaoğlu: Sahada olmaya, dinlemeye ve sorunları yerinde görmeye devam

Amcaoğlu: Sahada olmaya, dinlemeye ve sorunları yerinde görmeye devam
  • Manşet
  • 21 Nisan 2026 15:38
  • A+
    A-
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ

 

 

Kıbrıs

REKLAM ALANI

Amcaoğlu: Sahada olmaya, dinlemeye ve sorunları yerinde görmeye devam

21 Nisan 2026, 15:09 yayınlandı

0dk, 48sn 1

 

featured

+

Paylaş

 

 

 

Gönyeli–Alayköy Belediye Başkanı Hüseyin Amcaoğlu, kent genelinde esnaf ziyaretlerini sürdürdüklerini belirterek, sahada vatandaşlarla birebir temasın önemine dikkat çekti.

 

Başkan Amcaoğlu, kentin farklı noktalarında esnafla bir araya gelmeye, onları dinlemeye ve birlikte üretmeye devam ettiklerini ifade ederek, “Her ziyaretimizde dinliyor, paylaşıyor; bilgi alışverişi yaparak sorunları yerinde görüyor ve birlikte değerlendiriyoruz. Çünkü biz bu kenti masa başında değil; sahada, halkımızla birlikte yürüyerek yönetiyoruz” dedi.

 

Göreve geldikleri ilk günden itibaren ortaya koydukları bu anlayışı aynı kararlılıkla sürdürdüklerini vurgulayan Amcaoğlu, esnafın samimi yaklaşımının kendilerine güç verdiğini belirtti.

 

Ziyaretlerde kendilerini içtenlikle karşılayan tüm esnafa teşekkür eden Başkan Amcaoğlu, bu buluşmaları artırarak esnafla omuz omuza yürümeye ve kentin geleceğini birlikte güzelleştirmeye devam edeceklerini kaydetti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ