Kahramanmaraş’taki saldırıda yürek yakan ayrıntı

Kahramanmaraş’taki saldırıda yürek yakan ayrıntı
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ

Kahramanmaraş’taki okul saldırısında matematik öğretmeni Ayla Kara’nın saldırgan ateş etmeye başladığında öğrencilerine siper olup korumaya çalışırken can verdiği ortaya çıktı.

Kahramanmaraş’ta 8. sınıf öğrencisi olan 14 yaşındaki İsa Aras Mersinli eğitim gördüğü okulda saldırı düzenledi.

Çantasında 5 tabanca ve 7 şarjörle gelen Mersinli, beşinci sınıf öğrencilerinin bulunduğu sınıfta çok sayıda kişiyi vurduktan sonra kendi yaşamına son verdi.

ACI AYRINTI

Saldırının ardından acı bir ayrıntı da ortaya çıktı.

REKLAM ALANI

 

Hayatını kaybeden matematik öğretmeni Ayla öğretmen, okulda öğrencileriyle kurduğu güçlü iletişimle tanınıyordu.

 

56 yaşındaki Ayla Kara, saldırgan ateş açtığı sırada koridordaydı. Koşarak sınıfa girip kendini öğrencilerine siper ederek üstlerine kapandığını belirlenen öğretmen, kurşunlaırn hedefi oldu.

Meslektaşları ve öğrencileri tarafından çok sevilen bir öğretmen olan Kara’nın ölümü, eğitim camiasında büyük üzüntü yarattı.

 

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ