TEL-SEN salı günü grev ve eylem yapacak

TEL-SEN salı günü grev ve eylem yapacak
  • KKTC
  • 22 Ocak 2026 18:49
  • A+
    A-
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ

Kıbrıs Türk  Kamu, Ulaştırma, Haberleşme, Bilişim Teknolojileri  ve Telekomünikasyon Çalışanları Sendikası (TEL- SEN), 27 Ocak Salı günü Telekomünikasyon Dairesi tüm şubelerinde grev ve Yeni Meclis Binası önünde eylem yapacağını duyurdu.

TEL-SEN’den yapılan açıklamada, grev ve eylem sebebi olarak  fiber optik protokolünün içeriği gösterildi.

Açıklamada, “Bu anlayışa karşı; halkın malını, milletin hakkını ve ülkemizin geleceğini korumak adına grev kararı almış bulunmaktayız.” denildi.

REKLAM ALANI

27 Ocak Salı günü 08.00 – 13.00 saatleri arasında Telekomünikasyon Dairesi’nin tüm şubelerinin grev nedeniyle kapalı olacağının belirtildiği açıklamada, aynı saatlerde yeni Meclis binası önünde eylem ve saat 11.00’de açıklama yapılacağı kaydedildi.

Açıklamada, bazı sendikaların da eyleme destek vereceği aktarıldı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ