Arıklı’dan sosyal medya uyarısı: Tufan hoca güçlü bir ekiple çalışıyor, kara propaganda artıyor!

Arıklı’dan sosyal medya uyarısı: Tufan hoca güçlü bir ekiple çalışıyor, kara propaganda artıyor!
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı ve Yeniden Doğuş Partisi (YDP) Genel Başkanı Erhan Arıklı, sosyal medyada yürütülen propaganda çalışmalarına ilişkin uyarılarda bulundu. Arıklı, rakip adayların destekçileri tarafından yapılan hakaret ve küfür içerikli paylaşımları “kara propaganda” olarak nitelendirdi.

Arıklı paylaşımında, “Kim ne derse desin, Tufan Hoca iyi ve güçlü bir propaganda ekibi ile çalışıyor. Bu ekip, sosyal medyada 40-50 kişilik bir troll ekiple faaliyet gösteriyor ve çoğunun birden fazla sahte hesabı bulunuyor” ifadelerini kullandı.

Bakan Arıklı, günümüz siyasetinde propagandanın sadece kendi adayının fikirlerini yaymakla sınırlı olmadığını vurguladı ve karşı tarafın fikirlerini değersizleştirme yöntemlerinin, adayın itibarsızlaştırılması için kullanıldığını belirtti.

REKLAM ALANI

Arıklı, kendi sosyal medya paylaşımlarına yönelik tepkilere de örnek vererek, İsrail’in Güney Kıbrıs’ı askeri üs hâline getirmesiyle ilgili yorumuna karşı yüzlerce hakaret ve küfür içerikli yorum yapıldığını kaydetti. Arıklı, rakip aday Tufan Erhürman’a yönelttiği soruların yanıtsız kaldığını ve karşılık olarak sadece kara propaganda ekiplerinin olumsuz yorumlar paylaştığını söyledi.

Arıklı, sosyal medya kullanıcılarını sağduyuya davet ederek, küfür ve hakaretle fikirlerin doğruluğunu kabul ettirmeye çalışmanın doğru bir yöntem olmadığını ifade etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ