Ömer Suay’dan İsrail’e tepki: Bir kez daha insanlığa kurşun sıktınız

Ömer Suay’dan İsrail’e tepki: Bir kez daha insanlığa kurşun sıktınız
  • KKTC
  • 9 Haziran 2025 14:36
  • A+
    A-
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ

KKTC Engelliler Dayanışma Derneği Başkanı Ömer Suay, İsrail ordusunun, Gazze Şeridi’ne insani yardım götürmek üzere yola çıkan ve içinde 12 insan hakları savunucusunun bulunduğu Madleen gemisine düzenlediği saldırıya sosyal medya hesabı üzerinden tepki gösterdi.

Ömer Suay, “Bu gemi sadece yardım götürmüyordu… İnsanlığı, vicdanı, yüreği taşıyordu Gazze’ye. Ve hem yükü insanlık olan bu gemiyi hem de 12 güzel insanı hedef alarak bir kez daha insanlığa kurşun sıktınız” dedi.

Suay, “Ama unuttuğunuz bir şey var: Gazze’de savaş teknolojisi değil, kalpler direniyor. İmanla yürüyen bir halkı hiçbir güç yenemez” ifadelerini kullandı, şöyle devam etti:

REKLAM ALANI

“Ne kadar bombalarsanız bombalayın, engellerseniz engelleyin, karartma uygularsanız uygulayın, o topraklarda büyüyen çocukların gözünden umudu silemezsiniz. Çünkü bazı topraklar acıyla değil, inançla yeşerir.”

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ