Rum Dışişleri Bakanı Kombos, Ürdünlü mevkidaşı ile telefonda görüştü

Rum Dışişleri Bakanı Kombos, Ürdünlü mevkidaşı ile telefonda görüştü

Haravgi gazetesi Dışişleri Bakanı Konstantinos Kombos’un, “X” platformundan yaptığı açıklamaya dayanarak görüşme sırasında her yıl 25 Mayıs’ta kutlanan Ürdün Bağımsızlık Günü nedeniyle de tebriklerini sunduğunu yazdı.

AKEL’DEN ÇAĞRI

Haravgi gazetesi bir başka haberinde AKEL Milletvekili Aristos Damianu’nun, bugün Rum Başkanlık Sarayı önünde, Filistin halkına destek çıkmak, Hristodulidis hükümetinin tutumunu kınamak için bugün düzenlenecek olan gösterinin önemine dikkat çektiğini yazdı.

Habere göre Damianu yaptığı açıklanma Filistinlilerin soykırımının dünyadaki milyonlarca kişiyi harekete geçirdiği bir zamanda Rum Yönetimi Başkanı Nikos Hristodulidis ve hükümetinin, suça işbirliği yapmayı tercih ettiğini ifade etti.

Damianu, hükümetin bu konudaki sessizliğini suç ortaklığı olarak da nitelendirdi.

Sosyal Medyada Paylaş
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ