Arslan Bıçaklı: Yerli üretimin devamlılığı sağlanmalı

Arslan Bıçaklı: Yerli üretimin devamlılığı sağlanmalı
  • Manşet
  • 22 Mayıs 2024 12:22
  • A+
    A-
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ

Türk-Sen Başkanı Arslan Bıçaklı, hükümet ile Hayvan Üreticileri ve Yetiştiricileri Birliği’nin bir araya gelmesi ve sıkıntıları çözmesi gerektiğini kaydederek, “Yerli üretimin devamlılığı sağlanmalı” dedi.

Kıbrıs Türk İşçi Sendikaları Federasyonu (Türk-Sen) Başkanı Arslan Bıçaklı, hükümet ile Hayvan Üreticileri ve Yetiştiricileri Birliği’nin bir araya gelmesi ve sıkıntıları çözerek, yerli üretimin devamlılığının sağlanması gerektiğini kaydetti.

Bıçaklı yaptığı yazılı açıklamada, hükümet ile birlik arasındaki uzlaşmazlık nedeniyle ülkede birkaç gündür ciddi bir kaos yaşandığını savundu.

REKLAM ALANI

Yerli üretimin sağlıklı bir şekilde devam etmesi, buna paralel ucuz et tüketilebilmesi için girdi maliyetlerinin düşürülmesi ve ciddi devlet desteği verilmesi gerektiğini belirten Bıçaklı, ülkedeki sorunları çözmenin birinci derecede hükümetlerin görevi olduğunu ifade etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ