Hasan Taçoy: “Hepimiz bir farkındalık hareketinin parçası olabiliriz”

Hasan Taçoy: “Hepimiz bir farkındalık hareketinin parçası olabiliriz”
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ

UBP Milletvekili Hasan Taçoy 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü” nedeniyle yayınladığı mesajda, “Hepimiz bir farkındalık hareketinin parçası olabiliriz” dedi.

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Milletvekili Hasan Taçoy, otizmli bireylerin toplumsal hayata katılmasında en etkili yöntemin özel eğitim olduğunu vurguladı.

Taçoy, “2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü” nedeniyle yayınladığı mesajda “İlk hedefimiz bu konuda yeterli seviyenin sağlanması için çalışmak olmalı” ifadelerine yer verdi.

MOBİL REKLAM ALANI

“Hepimiz bir farkındalık hareketinin parçası olabiliriz” diyen Taçoy, otistik bireylerin ve ailelerinin mutlu olabilmesi, sosyalleşmesi, eğitim ve sağlık hizmetlerinden en iyi şekilde faydalanabilmesi temennisini dile getirdi.

Hasan Taçoy, bu konuda yapılan farkındalık kampanyalarına destek çağrısında bulundu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ