Hükümet ortağı SUS- PUS! Aynı kararlara sizde imza attınız

Hükümet ortağı SUS- PUS! Aynı kararlara sizde imza attınız

Geçtiğimiz günlerde toplanan bakanlar kurulu halkın merakla beklediği Ekonomik Paket ve tedbirlerle alakalı almış olduğu kararları açıkladı. Halkımızda büyük bir hayal kırıklığı yaşatan ekonomik tedbir paketinin açıklanmasının ardından özellikle özel sektör çalışanları ve kamu çalışanlarından büyük tepkiler geldi.
Özellikle ülkemize en önemli gelir ve yatırımları sağlayan Turizm sektörü ve çalışanları açıklanan bu ekonomik paketten umduğunu bulamadığı gibi birde üzerine insanlık adına utanç duyulacak sözlerle karşılaştı. Özellikle Hotel çalışanları ile alakalı olarak Başbakan Ersin Tatarın telefonla katılmış olduğu bir TV kanalındaki sözleri yenilir yutulur cinsten değildi. Başbakanın Tatarın açıklamalarından sonra özellikle hotel çalışanları sosyal medya üzerinden örgütlenerek haklı tepkilerini dile getirmeye çalıştılar.

Peki bakanlar kurulunda görüşülen ve oy birliği ile alınan bu kararlarda hükümet ortağı olarak bulunan Halkın partisi bakanlarının ’da suçu yok mu?
Başbakan Ersin Tatarın açıklamalarından sonra suskunluğa bürünen hükümet ortağı hotel çalışanları için söylenen sözler hakkında ne düşünüyor Başbakan ile aynı görüşte mi? yoksa Başbakanın sözlerinden onlarda rahatsız oldular mı?

Her fırsatta düşüncelerini anlatmak için Televizyon kanallarından çıkmayan, gazete gazete gezen Sayın İçişleri Bakanı Ayşegül Baybars neden susuyor?

Hotel çalışanlarının kullanmış olduğu arabaların seyrüsefer harçlarına zam yapan Bayındırlık ve Ulaştırma bakanı Sayın Tolga Atakan ne Düşünüyor ?

Ve en önemlisi Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri bakanı Kudret Özersay hotel çalışanlarına yapılan bu hakaretler konusunda ne düşünüyor? Tabi ki bunu bilemiyoruz. Görünen o dur ki hükümet ortağı Başbakanın açıklamaları konusunda suskunluğu tercih ederek krizi aşmaya çalışıyor.
Dünyanın ve ülkemizin zor günlerden geçtiği zamanlarda insanların yarın ne olacak diye düşündüğü şu günlerde halkı rahatlatmak adına açıklanan bu ekonomik pakete gösterilen tepkilere hükümetin vermiş olduğu yanıtlar gerçekten zor günler geçiren halkımızın hayatını daha da zorlaştırmaktan daha ileriye gidememiştir. Özellikle her ortaya çıktıklarında eşitlikten ve Adalet’ten söz eden Halkın partisi susarak bu süreci geçirmeye çalıyor gibi görünse de bu kötü günlerde yapılanların ve söylenen sözlerin halkın hafızalarında kalacağı açıkça görülmekte.

Sosyal Medyada Paylaş
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ