Mağusalı Sohbetler’de “Türkiye ve Yunanistan Seçimleri Sonrasında Kıbrıs ve Doğu Akdeniz” konuşulacak

Mağusalı Sohbetler’de “Türkiye ve Yunanistan Seçimleri Sonrasında Kıbrıs ve Doğu Akdeniz” konuşulacak
  • KKTC
  • 11 Mayıs 2023 11:26
  • A+
    A-
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ

Mağusalı Sohbetler’de, bu haftanın konusunun “Türkiye ve Yunanistan Seçimleri Sonrasında Kıbrıs ve Doğu Akdeniz” olarak belirlendiği bildirildi.

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Mağusa İlçesi’nin organizasyonuyla rutin olarak düzenlenen etkinlik bu akşam saat 19.30’da CTP Mağusa İlçe Binası’nda gerçekleştirilecek.

Konferansta, Gazeteci, Yazar, Katimerini Gazetesi Kıbrıs Temsilcisi Dr. Nikolaos Stelya konuşmacı olacak.

REKLAM ALANI

Stelya’nın sunumu sonrasında izleyicilere de soru sorma ve katkı yapma olanağı sunulacak konferans halkın katılımına açık olacak, ön kayıt yapılması da gerekmiyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ